Vi kan måleri

Vi utför alla typer av målerijobb,
inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Familjeföretag

Hedlunds Måleri ägs och drivs idag av Joakim och Magnus Hedlund. Vår farfar, Målarmästare Axel Hedlund startade företaget 1924 i Borås. Sedan mitten av 60-talet är vi även etablerade i Göteborg. Joakim och Magnus övertog företaget år 1999 av våra fäder Hans och Bror-Axel Hedlund som i sin tur hade drivit företaget sen slutet av 50-talet.

Under sommaren 2022 har Joakim och Magnus valt att dela upp bolagen mellan sig, vilket innebär att Borås ägs och drivs numera av Joakim medan Göteborg ägs och drivs av Magnus. De kommer att fortsätta samarbetet, dock med ändringen att det nu drivs som två separata bolag med två separata ägare.

Miljö- & kvalitetcertifierade

Under år 2007 blev vi miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi använder även ett företagsanpassat kvalitetssystem som vi tillämpar på i stort sett alla typer av objekt. Under 2015 certifierade vi oss inom kvalitet, arbetsmiljö och uppfyller nu kraven enligt EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 och SS-ISO 45001:2018.

Hedlunds Måleri söker ständigt skickliga och stolta hantverkare inom måleri.
Är du en av dessa så tveka ej att höra av er till oss!

VÅRA TJÄNSTER

Vi utför alla typer av måleriarbeten med special kompetens i epoxi-, dekorations-, brandskydds-, utvändig betongmålning samt fönsterrenovering. Vi har ett flertal servicebilar för små snabba jobb.

ENGAGEMANG

Vi sponsrar bl.a. fotbollslaget Elfsborg, Grunden Bois, Brottkärrs Tennisförening, Elfsborg Tennis, Båstad Malens Tennissällskap.